Zo ben je creatief met palletten in huis

Logistiek Direct

Vroeger zag je ze alleen bij een bouwterrein of als je misschien aan het verbouwen was in je eigen huis: palletten. Ze worden ook wel pallets genoemd. Deze objecten zijn bedoeld om zware spullen op te vervoeren, bijvoorbeeld achterin een vrachtwagen. Ze worden ook gebruikt om producten netjes op te slaan in een warenhuis. Mensen hebben echter inmiddels ontdekt dat je nog veel meer kunt doen met palletten. Je kunt er onder andere je huis heel bijzonder mee maken. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Als basis voor een bank

Het zal je verbazen maar je kunt dus van palletten een bank maken. De basis van de bank is dan van deze objecten gemaakt. Vaak zijn er een aantal opgestapeld nodig om tot een goede hoogte te komen als het om de bank gaat. Je kunt er bovendien nog dekens en kussens bovenop leggen om het comfort te optimaliseren. Een pallet zit natuurlijk niet uitermate lekker. Maar het is wel een degelijke, stevige én betaalbare optie als je eigen meubels wil maken. 

Logistiek Direct

Binnen en buiten

Het voordeel van palletten is bovendien dat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het is namelijk een materiaal dat – indien goed bewerkt en gelakt – het goed kan volhouden in de kou of regen. Je hoeft dus niet elke winter al die meubels naar binnen te halen als je daar geen zin in hebt. Die pallets overleven het in elke tuin en balkon. Even opschonen als de lente begint en klaar ben je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *