Pennen graveren: geef ook een uniek cadeau of relatiegeschenk

Laat uw pennen graveren en u heeft een uniek cadeau of relatiegeschenk te pakken. Kent u iemand die net is afgestudeerd, die aan een nieuwe baan begint, die gaat studeren of die met pensioen gaat? Heeft u een relatiegeschenk nodig voor uw klanten, bezoekers en geïnteresseerden? Dan is het een goed idee om te overwegen pennen te laten graveren. Kies voor een kwalitatieve Parker pen en laat daar een boodschap, een slogan, een datum of een andere tekst ingraveren. U heeft dan een uniek cadeau of een bijzonder relatiegeschenk waarmee u mensen vast erg blij maakt.

Pennen graveren voor verschillende gelegenheden

Een goede pen is natuurlijk al een interessant cadeau om te geven. Ook al wordt er tegenwoordig veel getypt en digitaal gewerkt, u kunt niet zonder pen. Het plaatsen van een handtekening, het maken van notities, het schrijven van een boodschappenlijstje of het schrijven van een brief is allemaal veel mooier als u daar een goede pen voor gebruikt. Daarom zult u door een pen weg te geven nooit een verkeerd cadeau hebben uitgekozen. Laat deze pennen graveren en u voegt hier een persoonlijk tintje aan toe. Dat maakt de pen net iets specialer.

Van balpen tot vulpen

U kunt allerlei soorten pennen laten graveren. De balpen is een favoriet voor een relatiegeschenk. U kunt dan voor vrij weinig geld een groot aantal pennen bestellen die uw bedrijf beter zichtbaar maken. Kies voor een mooie pen of geef iets meer uit voor een Parker pen en het effect is nog beter. Dit zijn de pennen die ook echt gebruikt worden en die dus worden gezien. U kunt ook vulpennen laten graveren. Dit is een goed idee als u een cadeau nodig heeft voor een afscheid van een collega of voor iemand die belangrijk voor u is. Een vulpen kan uiteraard jarenlang worden gebruikt, schrijft heerlijk en zorgt voor een sierlijk handschrift. Met een gravering heeft u dan een heel persoonlijk en bijzonder cadeau te pakken.

U kunt alle kanten op

U kunt pennen laten graveren voor allerlei verschillende doeleinden. En tegelijkertijd zijn er ook verschillende prijsklassen. U laat dit dus aansluiten bij de situatie en de reden waarom u de pennen nodig heeft. Of u nu een mooi relatiegeschenk wilt bestellen, u wilt een pen cadeau geven of u heeft zelf een mooie pen nodig, graveren is altijd een optie. Kiest u dan voor een pen waarvan de vulling kan worden vervangen, zoals een vulpen of een Cross pen, dan heeft de gebruiker daar jarenlang plezier van.

Pennen zullen blijven

Het is natuurlijk zo dat we veel minder met de hand schrijven dan voorheen, maar het lijkt er niet op dat pennen volledig uit ons leven zullen verdwijnen. Er gaat toch niets boven een handgeschreven brief of kaart en voor het zetten van een handtekening is ook een pen nodig. Laat uw pennen graveren en de boodschap zal niet worden gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *