Mode – Moeiteloze stijl

Zijn er vrouwen die elegant zijn uit puur instinct, of is het een gevoel dat in de loop van de tijd is ontwikkeld? Als we tijdschrift pagina’s als voorbeeld nemen, is het resultaat dat je ziet het meesterwerk van een heel team, inclusief een stylist en anderen die betrokken zijn bij de modebranche. Maar in werkelijkheid zijn er echt vrouwen met een opmerkelijk aspect van moeiteloze stijl, zonder opzichtig te zijn, elegant zonder te worden belast door merken, en klassiek zonder te sober te zijn.

Wat zijn de ingrediënten, vaardigheden en informatie die een vrouw zou moeten hebben om er fantastisch en stijlvol uit te zien, maar tegelijkertijd natuurlijk? Dit zijn de conclusies die ik heb getrokken (bron: maeshillscollection.com/be/)

Koop wat je leuk vindt…

Omdat tendensen, voorstellen en seizoensaanbiedingen ons overspoelen in etalages, tijdschriften en modeblogs, moeten vrouwen begrijpen – echt waar – dat kleding en winkelen geen innerlijke leegte kunnen vullen. Deze kunnen een innerlijke onzekerheid of een gebrek aan onderwijs niet compenseren, en bovenal kunnen ze de werkelijkheid niet veranderen. Het creëren van een mooie garderobe, die representatief is voor ieder van ons, vereist interesse, aandacht, een zekere inspanning en opvoeding over stijl.

Ken je figuur

Elk seizoen verschijnen er nieuwe snitten, lengtes, prints en texturen. De vrouw die in staat is om haar weg te kiezen door de enorme hoeveelheid trends en degene te kiezen die bij haar en haar garderobe passen, zal de rest die toevallig winkelt altijd een stap voor zijn.

Als je bijvoorbeeld brede heupen en een duidelijk gemarkeerde taille hebt, moet je weten dat een cloche-jurk of vrouwelijke jurk je figuur er veel beter uit zal laten zien dan een minimalistische en rechte snit, zonder plooien. De kleding die je koopt moet je lichaam flatteren, niet de grootte van je portemonnee laten zien.

Stijlvol troeft trendy

Als het om tendensen gaat, benader ze dan zoals je zou doen met een eenvoudig zomer-T-shirt. Hoogstwaarschijnlijk zul je het alleen in die zomer dragen en, zelfs als het op dit moment een significant effect zou hebben, tot de volgende zomer, zou je het helemaal vergeten, of het zal te beschadigd zijn. Dus, om dit voorbeeld te nemen, probeer niet te veel uit te geven aan ultra-creatieve neigingen: ze zijn onderhevig aan constante verandering. Het is het beste om te investeren in eenvoudige kledingstukken, met klassieke lijnen, die inhoud, kwaliteit en diepgang zullen geven aan je hele garderobe. Denk bijvoorbeeld aan een herschel rugzak in plaats van een primark tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *